NOVA VICTÒRIA DEL FEMENÍ DE L’ESCOLA

 

CRÒNICA DE L’EQUIP FEMENÍ PROVINILOS

 

DATA                                                                                                                                             27-01-19

Equips:  F.S. Amposta 0 – C.F. Montblanc Femení Provinilos 1

Jugadores Convocades: Ariadna Sabaté, Anna Anglès, Laia Segura, Minerva Gómez, Alba Pere, Ona Miró, Berta Albaigès i Rut Mateu

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Miquel Àngel Segura Castellví

 

 

Descripció del partit:

 

El passat diumenge l’equip femení es va desplaçar al camp de l’Amposta. Les montblanquines tornaven a la competició després de les vacances de Nadal i amb moltes ganes.

 

S’esperava un partit intens i així va ser, ja que durant tot el partit, es va veure un gran esforç per part dels dos equips.

 

El partit va començar de la millor manera possible, ja que al minut 1, Minerva va marcar el 0-1 després d’una jugada a l’espai que va definir ajustant al pal. El partit va agafar una dinàmica on el Montblanc era qui generava i volia jugar la pilota, i l’equip visitant buscava defensar i sortir al contraatac. El joc era intens, amb molta disputa per les pilotes. Pel que fa al Montblanc, va disposar de nombroses ocasions per ampliar el marcador, però una gran portera va evitar que entrés el gol. Respecte a les visitants, van gaudir d’un parell d’ocasions però entre Ariadna i la tasca en defensa de tot l’equip, van evitar l’empat. Amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part.

 

Ja a la segona part, s’esperava un partit igual o amb més tensió, i així va ser. Les visitants pressionaven a camp contrari i era el Montblanc qui buscava sortir jugant des de darrere i arribar a la porteria contrària. Amb aquestes jugades, el Montblanc va tenir per rematar el partit en tres ocasions claríssimes, però altra vegada la portera amb grans intervencions va evitar els gols. Els minuts anaven passant i les visitants buscaven l’empat, però el Montblanc, molt sòlid defensivament, va aturar totes les jugades de perill. Així, amb el resultat de 0-1 al marcador, es va arribar al final del partit.

 

Partit molt disputat, on les jugadores van realitzar un esforç grandíssim, amb una gran intensitat i actitud. Van treballar des del primer minut fins a l’últim, realitzant una tasca en equip boníssima. Ara ja toca preparar el pròxim partit de dissabte que ve, on rebran la visita del FS Montblanc. Moltes felicitats noies, seguiu amb aquest gran treball que porteu!!! Som-hi!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *