DERROTA TOT I ELS MOMENTS DE BON JOC DEL JUVENIL «TOT VILA»

 

 

CRONICA DE L’EQUIP :

Juvenil “Tot Vila”

DATA : 23-02-2019

 

 

 

Equips:  Salou Costa Daurada – Juvenil  “Tot Vila”

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Gerard Bosch, Gerard Esteve, Guillem Paris, Fernando Rogel, Marc Jimenez, Guifré Serra, Pol Sepulveda, Ibrahim Fomba, Albert Ruiz, Biel Martí, Gerard Andavert, Tomas Marin.

 

 

GOLS : Salou Costa Daurada 5 – 2 CF Montblanc

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Pol Sepulveda (2).

 

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Juvenil «Tot Vila» va disputar el partit de Lliga corresponent a la Jornada 18. El partit es va disputar a Salou a les 15:00. Després d’un partit amb sensació agria  els montblanquins afrontaven el partit amb ganes de treure un resultat positiu.

El partit no va començar precisament de la millor manera per part dels de l’Escola, ja que durant la primera part van encaixar 2 gols en dos errors corregibles, cosa que va condemnar a uns montblanquins que es van veure a la mitja part amb un resultat desfavorable de 0-2.

En la represa del joc, els de la conca van reaccionar i van anar entrant en el partit controlant defensivament els rivals, i connectant jugades d’atac provocant perill en diverses ocaisons a porteria rival. Retallarien les distàncies els de l’Escola amb un gol de Pol Sepulveda, el qual poc després empataria el partit. Tot i així amb uns montblanquins bolcats al atac, en una jugada on l’arbitre no va estar encertat, va afavorir als locals que es van avançar al marcador.

 

Aquest gol va fer mal als de la conca que finalment veurien com el partit finalitzaria amb el resultat definitiu de 5-2 al marcador.

Nova derrota, que xoca amb les bones sensacions i moments bons de joc que es poden veure de manera intermitent en els partits. Cal buscar la seguretat defensiva i mantenir constant el nivell de joc durant el partit complet. Ànims i a pel següent!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *