FINAL D’INFART DE L’INFANTIL A LLORENÇ DEL PENEDÈS

 

CRONICA DE L’EQUIP :Infantil Airessa Racing

DATA : 10/03/2019

 

 

 

Equips: Ramon Sicart vs CF Infantil Airessa Racing

 

 

JUGADORS CONVOCATS: Sergi Romero,  Joel Oliva, Roger Paris, Gerard Mateu, Arnau José, Aarón Cos, Unai Garcia, Joel Roca, Diego Barquilla, Wassim Abba, Jordi Albacete, Guillem Barco,  Francesc Cuadrat, Marçal Benet, Thierno Kasse.

 

GOLS : Ramon Sicart 2-2 CF Montblanc Airessa Racing

 

 

GOLS CF MONTBLANC: Joel Oliva, Guillem Barco

 

 

CRÒNICA:

Bon empat per als nois de Manel Álvarez al camp d’un rival directe, tornant a puntuar fora de casa després de dues jornades.

Els montblanquins van sortir molt posats al partit i al minut 3 Joel Oliva va fer el 0-1 al marcador, però després del gol els visitants es van relaxar i això ho va aprofitar l’equip local fent dos gols abans del minut 50. Va ser llavors quan l’equip montblanquí va atacar i crear ocasions sense parar, obtenint la seva recompensa a tot el treball en el últim minut quan Guillem Barco va fer el 2-2 definitiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *