TORNA LA BONA DINÀMICA EN EL FEMENÍ «PROVINILOS»

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP FEMENÍ PROVINILOS

 

DATA                                                                                                                                             14-04-19

Equips:  C.F. Montblanc Femení Provinilos 5 – F.S. Amposta 2

Jugadores Convocades: Ariadna Sabaté, Fatima Aissi, Anna Anglès, Laia Segura, Minerva Gómez, Alba Pere, Berta Albaigès, Carla Albaigès, Francina Massagué, Ona Miró i Rut Mateu

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Miquel Àngel Segura Castellví

 

 

Descripció del partit:

 

El passat diumenge l’equip femení va rebre la visita de l’Amposta. Les montblanquines, que arribaven de guanyar al camp de la Pobla de Mafumet, volien continuar amb la bona dinàmica de resultats. Davant tindrien un rival on al seu camp va costar moltíssim guanyar, així s’esperava un partit intens.

 

El partit va començar amb un Montblanc volent la pilota i un equip rival que intentava pressionar la sortida de pilota. Durant els primers instants, el marcador no es va moure però al minut vuit, Minerva amb una bona jugada va finalitzar perfectament per establir l’1-0. Però l’alegria va durar ben poc, ja que amb un xut des del mig camp, la pilota va finalitzar dins la porteria per posar l’1-1. Els minuts anaven passant i el Montblanc va realitzar uns minuts molt bons amb un joc associatiu i de combinació, on van anar arribant jugades col·lectives amb molt de perill. Amb una d’aquestes, Alba va rebre una bona passada i va rematar per col·locar el 2-1, resultat de la primera part.

 

Ja a la segona part, el Montblanc va sortir pel partit, però amb uns primers minuts d’imprecisions a les passades. A mesura que van anar agafant el ritme del joc, va tornar a haver-hi bones jugades. En una d’elles, Anna va recuperar a mig camp i amb un potent xut va posar el 3-1 al marcador. Pocs minuts després, una altra bona jugada va acabar amb un xut col·locat de Minerva per establir el 4-1. Per part de les visitants, van retallar distàncies amb un xut que va entrar després de tocar una jugadora montblanquina i desviar la trajectòria. Ja al final del partit, una bona passada a l’interior de l’àrea va acabar amb un xut d’Alba per col·locar el definitiu 5-2 al marcador.

 

Molt bon partit de les nostres jugadores, on es van veure bons moments de joc i de jugades col·lectives. Una vegada més, van realitzar un gran esforç en equip que va permetre poder tirar endavant el partit. Ara toca descansar en aquestes vacances de Setmana Santa i a la tornada, preparar el pròxim partit que vindrà. Moltes felicitats noies, a seguir així!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *