TOT I NO FER UN GRAN PARTIT, ELS VETERANS GUANYEN AL MONT-ROIG

 

TOT I NO FER UN GRAN PARTIT ELS VETERANS GUANYEN AL MONT-ROIG AL JOSEP GOMIS EN EL PARTIT AJORNAT

Suma i sigue ,així podríem definir la temporada dels Veterans Montblanquins.   El rival es el Mont-roig, un equip que històricament sempre ha costat de guanyar. Aquesta vegada tot i el resultat no es una excepció , a mes es un partit ajornat entre setmana i festiu , d’aquells anomenats partits trampa.

 I així es, als nostres els costa molt entrar dins del matx, es nota que no s’està còmode amb el vent en contra,els del Baix Camp saben aprofitar aquesta situació per portar l’iniciativa. Tot i així no es veu perillar el resultat a excepció dels corners i faltes penjades a l’àrea, que es el punt feble dels de la Conca. En una primera part molt ensopida s’arriba al descans amb aquest 0-0 inicial.

 A la segona el partit esta mes trencat i aquest fet no afavoreix als nostres quer veuen com els visitants tenen dues clares ocasions de gol que podríem dir son les úniques en tot el partit.

 Falta un gol per serenar el joc i donar tranquil·litat. Ramos amb un fort xut inaugura el marcador al minut 58. Queda molt però les sensacions han canviat, el domini ara es dels Montblanquins, però no es fins al minut 78 que Jose amb un gol olímpic fa el gol de la tranquil·litat.

 Els visitants claudiquen davant d’un rival superior i encara hi ha temps per veure un últim gol, ja en temps de descompte d’en Samu.

 En definitiva un 3-0 , en un partit que ha costat mes del que diu el marcador final ,però que dona tres punts als nostres, que els tornen a ficar-se de ple en la lluita per la segona posició del grup.

 VETERANS C.F MONTBLANC……………………………3

VETERANS MONTROIG………………………………………0

 

VAN JUGAR :LLORT , ALBA , XAVI , RAMOS , DIEGO , GIO , PAU , PITU , SAMU , JOSE I PEKE.

TAMBE: GUILLE , BOIX , JOAN Mª , CARLOS I XARLY.

GOLS :RAMOS , JOSE , SAMU.

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *