EL BENJAMÍ GESTORIA HUGUET MASDEU CEDEIX EL PRIMER EMPAT DE LA TEMPORADA

 

 

                   CRÒNICA DE L’EQUIP  

BENJAMÍ GESTORIA HUGUET-MASDEU i VETERINÀRIA GAT I GOS

 

       Hora i Data: 13h del 11/05/2019

Equips:  Montblanc 4 – 4 Falset

Camp:Municipal Josep Gomis

Jugadors Convocats: Jofre Ollé, Jordi Foguet, Xavier Ribas, Mahouna, Pau Torné, Marc Segura, Marcos Gris, Jordi Prat,  Ian Benítez i Jan Pérez

Entrenador: Miquel Àngel Segura i Jordi Foguet

Titular: Cedim el primer empat de la temporada.

       Descripció del partit:

El passat dissabte es va disputar al camp municipal Josep Gomis la vint-i-setena jornada de la lliga Benjamí 2a. Divisió grup 19, cedint el primer empat de la temporada enfront d’un equip que va ser molt efectiu de cara a porteria i sempre es va anar a remolc del marcador, tota una llàstima ja que vàrem disposar de moltes ocasions de gol però sense fortuna en els metres finals.

 

La primera part va començar sense un domini clar per part de cap equip, i tot i que els montblanquins varen gaudir de vàries ocasions de gol, fou l’equip visitant qui marcà el primer gol, que no fou contrarrestat fins a les acaballes d’aquesta part, mitjançant una molt bona combinació dels jugadors locals finalitzada amb un fort xut per banda dreta.  

 

La segona part fou de gran desconcert, l’equip local donava masses concessions defensives i en els primers minuts va tornar a marcar l’equip del Falset en una internada per banda dreta i en l’últim sospir d’aquesta part, marcaren el tercer gol entrant de segona línia aquest cop per banda esquerra. Els montblanquins desaprofitaven jugades d’un contra un amb el porter visitant, així com jugades enrevessades a la frontal de l’àrea sense acabar de xutar a porteria, en fi, un despropòsit que desesperava l’actitud dels propis jugadors i entrenadors.   

 

A la tercera part, l’equip montblanquí va sortir concentrat amb una clara intenció de revertir el resultat advers i quasi que ho aconseguiren. Llàstima que quan assoliren l’empat a tres gols, tot i la voluntat i bon joc d’ equip assetjant la porteria del Falset, a la següent jugada l’equip visitant va marcar el seu quart gol, fruit de d’una jugada de contra-atac.

 

Bé, en els primers minuts d’aquesta quarta part s’aconseguí empatar mitjançant una molt bona internada del nostre migcampista amb un fort xut a la frontal de l’àrea. L’equip local seguí lluitant, fent un bon joc però poc efectiu, amb bones combinacions per les bandes, anat la pilota d’un costat a l’altre, en fi, portant el pes del partit. Ara bé, l’equip visitant estava ben col·locat defensivament i a la contra eren molt perillosos i varen tenir alguna ocasió per desfer la balança al seu favor. Per tant, en global es pot donar com a bo l’empat final.

 

El pròxim partit es disputarà el dissabte 18 de maig, en front Unió Astorga, un equip de Reus que es troba a la part baixa de la classificació, per tant, s’ha de guanyar Sí o Sí, Ànims!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *