GRAN VICTÒRIA DE L’ALEVÍ «LOTZ CUTTING» EN UN CAMP SEMPRE DIFÍCIL

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ A

Jornada 7a Jornada
Data 23/11/2019
Equip rival Montbrió del Camp.
Entrenadors Miquel Àngel Segura.
Jugadors/es convocats Iker Rosal. Jan Pérez. Joan Casanovas. Xavier Rivas. Robert Sabate. Eloi Pons. Marc Segura. Pau Torné. Lluc Basulto.
  Descripció del partit:
 

El dissabte teniem un partit en el que erem favorits pero es jugava en un camp de sorra lo que dificultava molt el joc jaque el rival ja estava acostumat al contrari de nosaltres i també és veritat que no sabiem segur si es jugava el patit fins 3 hores abans ja que degut a les pluges del dia abans no es sabia si el camp estaria en condicions pero finalment el partit es va dur a terme i al començar el partit dominavem i tot i jugar en un camp en el que el mes senzill agues sigut jugar a dalt i sense creació de joc els jugadors no van voler renunciar al tipus de joc que portem realitzant desde el principi de temporada és a dir un joc combinatiu i fluït en el qual el joc de pases es el més important. Durant els primers dos quarts tot i dominar i tenir moltes ocasions que totes no les vem poder aprofitar tot i això les sensacions eren positives acabant amb un 1-2 només faltava l’encert. En el tercer quart el partit es va equilibrar ja que no aconseguiem posicionar-nos correctament al camp fet que va donar mes espais al rival i que nosaltres no poguesim desenvolupar el joc que ens agrada en canvi ells van sortir molt ben col·locats i amb idees clares sense deixar molts espais, en l’últim quart aquests problemes de posicionament es van solucionar i amb la consigna de acabar jugades en arribar a zona próxima de l’àrea rival el partit es va solucionar passant per damunt del rival deixant un marcador de 1-5 poden marxar amb els tres punts cap a casa per  a preparar el partit de la proxima jornada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *