REPARTIMENT DE PUNTS DELS VETERANS

 

dig

REPARTIMENT DE PUNTS DELS VETERANS CONTRA EL PLA AL JOSEP GOMIS

 Desprès de la derrota clara dels nostres la setmana passada es tenen ganes de jugar aquest partit contra un rival que no esta passant pel seu millor moment, però que sempre es te de tindre en compte tot i anar pel darrera a la classificació. El Pla no es un mal equip i es torna a reviure un derby intercomarcal, desprès d’una temporada sense fer-ho.

 Una matinal esplèndida al Josep Gomis per jugar aquest partit i 18 jugadors convocats , fet habitual aquesta temporada. El matx comença amb domini local i també amb algunes ocasions clares de gol . De totes maneres no al refiar-se’n ja que els de l’Alt Camp estan molt ben posicionats damunt del terreny de joc i poden ser perillosos en les seves contres.

 De fet, es passa del 1-0 amb un xut al pal de Muriana al 0-1 al minut 32 amb precisament una contra. A partir d’aquí la cosa cambia , els nostres ja no tenen el control del partit i els del Pla sense fer gran cosa estan còmodes i tenen el partit on volien. S’arriba al descans amb aquest resultat desfavorable.

 La consigna al vestidor per la segona es ben clara , pujar un pel l’ intensitat i sobretot no entrar amb l’ansietat de voler resoldre el partit ràpidament i en quan entri un gol tot cambiara. I així es , ja que en una molt bona segona meitat totalment dominada pels de la Conca les oportunitats sovintegen però la pilota segueix sense voler entrar. Tant es que l’empat s’aconsegueix desprès d’un clar penal comes sobre Guille al minut 73 i convertit per Tiso.

 D’aquí al final amb el partit totalment trencat, nomes hi ha un equip que vol guanyar, però no es possible i amb aquest resultat s’arriba a la fi dels 90 minuts.

 En definitiva, repartiment de punts que potser deix mes contents als del Pla , però no es pot retreure res als veterans que han fet tot, per aconseguir els tres punts , però quan la pilota no vol entrar, no s’hi pot fer res.

 Aquest cap de setmana no es juga , anirà be per recuperar alguns jugadors tocats i agafar forces per jugar el dos partits força complicats que queden abans d’acabar l’any.

 

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………1

VETERANS PLA STA MARIA………………………….1

VAN JUGAR : LLORT , GIO , FARRAN , XAVI , SAMU , JOSE , MURI , M.ANGEL , IGNASI , XARLY, BOIX.

TAMBE:   ALBA ,  DAVID , GUILLE , GERARD , TISO I MOI.

GOLS : TISO.

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *