MOLT BON PARTIT DEL BENJAMÍ «GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU» I VICTÒRIA

CRÒNICA DE L’EQUIP

Benjamí «LOTZ CUTTING»

Jornada 8
Data 30-11-19
Equip rival Santes Creus
Entrenadors Jordi Foguet i Enric Clavero
Jugadors/es convocats Alejandro, Jordi, Sergi, Roger, Leyre, Soufiane, Marcos, Martí, Oscar
  Descripció del partit:
 

Partit important per seguir en la lluita de la zona  alta del Benjamí “A” del C.F.Montblanc, que es desplaçava fins a Reus per disputar el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga per jugar contra el Santes Creus, equip que portava els mateixos registres de victòries, empats i derrotes que el Benjamí montblanquí. 5 victòries i 1 empat, per tant, duel de dos equips invictes.

 

El partit començaria molt de cara pels de la capital de la Conca de Barberà, que s’adelantaven al  minut 1. En la primera part, els de la conca jugarien els millors minuts, per ara, de la temporada, pressionant molt a dalt en un terreny de joc molt petit, fet que els va fer poder recuperar moltes pilotes prop de la porteria contrària. També van estar molt resolutius de cara a porta, fet que al final de la primera part s’arribaria amb un contundent 0 a 5.  La segona part també va estar dominada pels montblanquins, que van ampliar amb un gol l’avantatge, 0 a 6 al descans.

 

A la represa, el partit estaria molt més igualat amb diverses ocasions clares pels 2 conjunts, però amb poca emoció degut al resultat tan desigualat. Al final del partit, s’arribaria amb un clar 2 a 9.

 

Molt bon partit del Benjamí “A” del C.F. Montblanc, que després d’un gran partit, davant un rival complicat, segueix invicte en lliga. A seguir treballant per seguir aconseguint bons resultats i seguir millorant!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *