SEGONA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA DEL JUVENIL «UNIO DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTBLANC»

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP

Juvenil «UNIO DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTBLANC»

 

Jornada 8
Data 30-11-2019
Equip rival Salle Reus
Entrenadors Oliver Parra, Salva Blanco
Jugadors/es convocats Alex, Jordi, Imra, Moya, Yasser, Alex Perez, Youns, Ibra, Albert,Pau,Enric  Arnau Rosello
  Descripció del partit:
 

Segona victoria de la temporada pel juvenil montblanqui, aquet cop davant de un rival directe de la zona baixa de la classificacio. El partit es va iniciar amb els de la Conca volen la pilota pero amb dificultats per poder a jugar per dins aixi que farien un joc mes directe. En el minut 8 Ibra despres de una pilota a l’esquena de la defensa faria el 0-1. Els locals s’estirarien en busca del gol del empat, aixo faria que hi haguessim mes espais per dins perque els nois d’Oliver poguessin jugar mes la pilota. En el minut 40 Alex despres d’una combinacio  farie el 0-2.

El 0-2 pasaria a la segona part, on al minut 1 els locals farien el 1-2 per posar-li emocio al partit. Aquet gol faria que els locals deixesin mes espais darrera, aprofitats pels Montblaquins per fer dos gols mes obra de Albert i Arnau posant el 1-4 al marcador. Al minut 20 els locals ratallarien un altre cop diatancies al marcador per dos minuts mes tard Alex feia el 2-5 al marcador. Al minut 85 en un corner els locals amb un home menos farien el 3-5. El partit acabaria amb Alex Ferre paran un penalti i en la contra els de la conca farien el definitiu 3-6 obra de Ibra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *