TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA DE L’ALEVÍ «FONDA DELS ÀNGELS»

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP

ALEVÍ «FONDA DELS ÀNGELS»

 

 

 

Jornada 8
Data 1/12/2019
Equip rival Riudoms
Entrenadors Manel Peña i Arnau Domínguez
Jugadors/es convocats  Arnau,Joel, Sergi, Moha, Zarek, Samuel, Caylà, David, Yeray, Jordi
  Descripció del partit:
 

 

 

El diumenge 1 de desembre l’Aleví B de l’escola guanyava el seu tercer partit consecutiu davant el Riudoms, el partit va començar força igualat però el Montblanc amb una gran contra feia el 0-1 el jugador que obria el marcador era Jordi.

En el segon període el CFM va ser molt superior al rival Caylà des de fora l’àreaamb  un gran xut feia pujar el 0-2, en el tercer temps de partit l’equip de la Conca arrribava però no feien feien pujar el tercer gol al marcador, cosa que desprès van pagar ja que el Riudoms feia el 1-2 i va tocar patir fins al final del partit finalment la victòria s’ha la va endur el CFM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *