TOT I TENIR DUES BAIXES, UNA NOVA VICTÒRIA DEL FEMENÍ PROVINILOS


CRÒNICA DE L’EQUIP: FEMENÍ PROVINILOS

Jornada 8
Data 30-11-2019
Equip rival CFM 4 – Terlenka Barcelonista 2
Entrenadors Héctor González Márques i Miquel Àngel Segura Castellvi
Jugadors/es convocats Ariadna Sabaté, Laia Segura, Míriam Jurado, Rut Mateu, Francina Massagué, Berta Albaigès, Carla Albaigès i Íngrid Capdevila
  Descripció del partit:
Aquest passat dissabte l’equip femení va rebre la visita del Terlenka Barcelonista, partit corresponent a la jornada 7 el campionat de lliga. Les montblanquines arribaven de guanyar el passat diumenge i volien continuar amb la bona dinàmica, per això esperaven amb moltes ganes aquest partit. L’equip montblanquí li tocava afrontar el partit amb dues baixes.

 

L’equip va començar amb un ritme elevat per part dels dos equips, on ja es va poder veure que seria un partit intens de principi a final. Les visitants realitzaven una pressió alta per intentar robar a camp contrari, però el Montblanc va sortir molt intens al partit i va començar amb molta força a sobre el camp, volent ser les dominadores de la pilota i creant bones jugades en equip. Les ocasions eren més clares per les montblanquines, però no acabaven d’entrar, no va ser fins al minut setze on Rut, després de rebre una bona passada des de la banda, va rematar potent i va establir l’1-0.  Però l’alegria va durar poc, ja que dos minuts més tard, l’equip visitant va empatar 1-1 després d’un potent xut des de la banda on va acabar entrant de forma ajustada al pal. Amb aquest gol, el Montblanc va agafar més la possessió de la pilota i va intentar bones jugades de perill per les bandes, però entre la defensa i la portera, van evitar el gol. No va ser fins al minut trenta-tres que Francina va rebre una bona passada a l’espai i amb un potent xut creuat, va col·locar el 2-1. Amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part.

 

La segona part va augmentar d’intensitat, ja que les locals volien anar per l’empat però les montblanquines van sortir molt concentrades i amb moltes ganes de partit. Quan es portaven deu minuts de partit, una bona jugada col·lectiva va acabar als peus de Francina que novament, amb un xut creuat, va definir i va establir el 3-1. Però igual que a la primera part, quatre minuts més tard va arribar el gol de les visitants després de robar una pilota a la sortida, on van situar el 3-2 al marcador. Però el Montblanc va continuar amb el ritme alt i pocs minuts més tard i amb una gran passada a l’esquena de les defenses, Francina va controlar i amb un xut potentíssim, va col·locar el 4-2. Els minuts van anar passant i el Montblanc va disposar de diverses ocasions de gol per acabar de tancar el partit, però finalment el resultat no es va moure i va finalitzar amb el 4-2.

 

Molt bon partit de tot l’equip, on després de jugar tots els minuts amb només un canvi, van aguantar el cansament a partir de treballar juntes, amb molt d’esforç i sacrifici defensiu i creient en tot moment entre elles. Va ser un treball grandíssim, on cada una de les jugadores va donar el màxim d’ella per poder aguantar el ritme elevat i fer quedar a casa aquests tres punts tan importants. Ara toca continuar treballant durant les setmanes per mantenir la bona dinàmica de resultats i treball. Ara l’equip femení estarà dues setmanes sense jugar, la setmana que ve perquè és el pont i el següent perquè té jornada de descans. El pròxim partit serà a casa el dissabte 21 al matí, on rebran la visita del Sant Cugat. Moltes felicitats noies pel gran partit i el gran esforç de totes, a seguir així!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *