DERROTA DEL CADET «GLOBAL EFFICIENT ENERGY» CONTRA UN EQUIP DELS DE DALT DE LA TAULA

CRÒNICA DE L’EQUIP  

CADET «GLOBAL EFFICIENT ENERGY»

Jornada 9
Data 14-12-19
Equip rival Mont-roig
Entrenadors FrancIsco Blanco i Joan Soriano
Jugadors/es convocats
  Descripció del partit:
 

Partit del cadet que va jugar a fora de casa contra el Mont-roig, un equip de dalt de la taula. La pilota va començar a rodar i no va poder anar millor pels montblanquins, en la primera acció Joel Hernandez va materializar amb gol. Els locals van apretar per poder empatar i just abans de la mitja part van empatar el match. Primer període 1-1.

En la segona meitat el protagonista va ser el aire que per mala sort va bufar en contra dels de la Conca de Barberà, aquests es defenien com podien però la davantera local va aconseguir el 4-1 en el marcador, tot i així els vermells no van baixar els braços i van reduir distàncies gràcies a Issouf. Resultat final 4-2.

Aquesta setmana toca el Santes Creus, un altre rival de dalt de la taula, tocarà suar de debò per poder emportar-se el partit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *