ELS VETERANS NO APRENEN DELS ERROS I TORNEN A CAURE EN UNA MALA SEGONA MEITAT A VILASECA

 

dav

NO S’APREN DELS ERRORS I ES TORNA A CAURE EN UNA MALA SEGONA MEITAT A VILASECA

  Els veterans Montblanquins no acaben de tindre aquell punt necessari per poder competir contra els equips d’aquest grup i al final on es reflexa es en el resultat final , es igual si s’ha jugat be o no o s’han fet les coses millor o pitjor , el marcador es negatiu i això per molt que es vulgui fa mella als jugadors que estant damunt del terreny de joc .

 En concret dissabte a Vilaseca es va poder veure un equip que jugava de tu a tu contra els locals i que portava l’iniciativa del joc , al menys a la primera meitat , desprès a la segona  com ja va passar a Alcover la situació va ser diferent.

 La qüestió es que tot i aquest domini, els locals es troben amb un penal a favor que per sort fallen , desprès ve el gol al minut 17 d’en Pardina i alguna clara ocasió de gol , amb potser els millors minuts de joc dels de la Conca del que portem de lliga. Com ja va sent habitual ,el guio sembla calcat a altres partits,  els de Vilaseca fan l’empat  al 38 i encara tenen temps per marcar el segon tot just abans del descans. Es injust però els errors tenen un peatge , no val haver sigut millor.

 El partit esta molt mes trencat en aquesta segona meitat i això no afavoreix als Montblanquins , tot i així l’ igualtat es la tònica dominant fins que al minut 60 els locals fan el tercer que difumina les esperances de remuntada i encara mes quan cinc minuts mes tard arriba el quart i definitiu.

 No gaire cosa mes a dir en un partit molt semblant , com ja hem dit ,al jugat fa una setmana. A l’equip , li costa competir amb el marcador en contra i els partits es fan llargs quan veus que el rivals no son tant superiors , falta regularitat i cohesió els 90 minuts i com ja hem dit els errors penalitzen , potser massa . Esperem que aquestes dues setmanes de descans ajudin a trobar altra vegada l’equip de veterans que tots volem o que al menys havíem vist fina ara , perdent o guanyant , tant es. També sabem que això pot passar i realment passa, la qüestió es que duri el menys temps possible.

Aquest grup ja ha demostrat altres vegades el seu afany de superació i estem convençuts de que serà així.

           ELS VETERANS MONTBLANQUINS DESITGEN BONES FESTES A TOTHOM.

.

 VETERANS LEYENDAS VILASECA………………………4

VETERANS CONSTANTI………………………………………….1

 

VAN JUGAR : LLORT , BOIX , FARRAN ,  RAMOS , DAVID , GERARD , IGNASI , PARDINA , XAVI , MURIANA I GUILLE.

TAMBE: SAMU , OSCAR , PIRI , GIO IMOI.

GOLS : PARDINA.

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *