EL PARTIT AJORNAT DE LA PRIMERA JORNADA S’HA DISPUTAT I VICTÒRIA PELS MONTBLANQUINS

CRÒNICA DE L’EQUIP

Benjamí “GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU»

Jornada 1
Data 17-12-19
Equip rival Pare Manyanet
Entrenadors Jordi Foguet
Jugadors/es convocats Alejandro,Jordi,Sergi,Leyre,Albert,Soufiane,Òscar,Marcos,Raúl S,Martí.
  Descripció del partit:
Jornada entre setmanal per disputar el partit  ajornat de la primera jornada de la competició davant el Pare Manyanet, equip que es troba a la parte alta de la classificació de Benjamí Segona Divisió Grup 19

 

El partit va començar sense un domini clar per part de cap conjunt on es notava una certa prudència entre els dos rivals, els primers en marcar fou l’equip reusens fruit d’una sacada de banda errònea per part dels montblanquins que es transformar en un contra atac ben portat pels visitants acabant amb gol, massa premi pels mèrits fets,res de defallir l’equip local va igualar el math a les acaballes d’aquesta primera part fruit d’una bona combinació per banda esquerra de l’atac.

 

En el segon temps continuà sense un domini clar per part de cap equip, les defenses guanyaven la partida als atacants, però fruit a la pressió de l’equip local a la defensa visitant sorgir una   jugada ben trenada marcant el segon gol i es posar davant del marcador, donant confiança a la remontada.

 

En el tercer temps domini altern, ara bé les millors ocasions eren per l’equip montblanquí ja que remataren dos cops al pal i el porter visitant ho parava tot el que li arribava, per altre banda les poques ocasions dels visitants eren contrarestades pel nostre porter i defensa expeditiva. també a les acanalles d’aquesta tercera part fruit d’un rebuix de banda dreta la jugadora montblanquina va remata a porteria fent pujar el tercer gol al marcador i l’alegria a la grada.

 

A la quarta part, l’equip local va seguir lluitant de valent, contra restant les embastides a la desesperada de l’equip visitant, i sortint amb pilota controlada des de darrera, gaudint de vàries ocasiones de gol.Finalment a la sortida d’un corner es va marcar el quart gol i definitiu, donant l’alegria general jugadors equip técnic i la fidel efició.

 

Bé, a l’acabar, aquest cop dutxa marescuda i disfrutar d’un berenar a les instalacions del club. Endavant!!! i a seguir treballant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *