SEGUEIX LA DINÀMICA NEGATIVA DE L’INFANTIL «BLAVIS-MEC»

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP

infantil «BLAVIS-MEC»

 

 

 

Jornada 9
Data 14-12-19
Equip rival Astorga
Entrenadors Joan Soriano
Jugadors/es convocats

 

 

  Descripció del partit:
Partit jugat al municipal de Montblanc, l’aire va jugar un paper molt important ja que impedia jugar a futbol, tot i així es va jugar i els locals els hi va tocar defensar la porteria en contra del vent, van aguantar molt bé i inclús generant perill a la meta contrari però en tres accions de pilota parada van encaixar tres gols inmerescuts, la primera part es va acabar 0-3 i tocava pensar ja en el següent temps per capgirar la situació.

A la represa els de la Conca van arribar amb molta claredat i van disposar de moltes ocasions per poder reduir diferències. La sort no va estar dels locals i el partit va acabar amb el mateix marcador del primer període. Resultat final 0-3.

El següent rival es el Alcover, els infantils hauran de donar-ho tot per sortir d’aquesta dinàmica negativa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *