TOT I EL MOLEST VENT, VICTÒRIA DE L’ALEVÍ «LOTZ CUTTING»

CRÒNICA DE L’EQUIP

ALEVÍ LOTZ CUTTING

Jornada 9a Jornada
Data 14/12/2019
Equip rival UE Astorga
Entrenadors Miquel Àngel Segura. Enric Nadal.
Jugadors/es convocats Iker Rosal. Jan Pérez. Joan Casanovas. Xavier Rivas. Robert Sabate. Eloi Pons. Marc Segura. Pau Torné. Lluc Basulto.
  Descripció del partit:
 

El dissabte teniem un partit en camp rival, un partit apriori assequible pero que el vent dificultava el joc, ens trobavem amb algunes baixes pero confiavem en que es podía conseguir la victoria. El partit va començar amb algunes oportunitats per nosaltres pero el gol ni va arribar i el partit es va estancar, desarrollant un joc poc fluid i lent, va ser un mal primer quart en el que el ultim minut el rival es va posar per davant en una falta, tocava concentrarse i passar per damunt del vent per poder jugar com de costum, en el segon quart vam sortir millor i concentrats en el partit, una concentració que va ser recompensada al minut 1 amb un gol que iguala el marcador i un altre al minut 4 posant nos per devant en el partit i ara si jugant bé tot i el vent tenint el control de la pilota i dominant el partit arrivava la mitja part i estavem per davant però no ens podiem relaxar ja que el partit no estava guanyat pero només sortir en el tercer quart al minut 2 vam fer el tercer, un gol amb el que podeim jugar amb mes tranquilitat ja que teniem dos gols de ventatja sobre el rival, només uns minuts després en el 5 va arribar-ne un altre ja donant-nos tranquilitat i el partit es va relaxar tenint nosaltres el control de la pilota i així seria fins a falta de dos minuts per acabar aquest tercer quart quan vam fer el 5é arrivant així a les portes de l’últim quart amb un 1-5, tot i així no ens podiem confiar i mes després d’encaixar un gol al segon minut de l’últim quart quan semblava que l’equip rival ho donaria tot per remontar però una vegada més amb el domini de la pilota vam relaxar el partit i en el minut 9 va arribar el 6é gol que posava el definitiu 2-6 en el marcador.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *