UNA SEGONA MEITAT DOLENTA CONDEMNA ALS VETERANS A ALCOVER

dav

page1image13967904

UNA SEGONA MEITAT DOLENTA CONDEMNA ALS VETERANS AL MUNICIPAL KIKO CASILLA D’ALCOVER

Els Montblanquins, arriben a Alcover amb ganes de disputar aquest partit, contra un rival que va ser l’únic que els va guanyar la temporada passada i que de moment esta fent una molt bona lliga en aquest grup tant competitiu .

Els dos equips tenen moltes baixes importants dins de les seves plantilles tot i així es pot veure un matx molt igualat en tots els aspectes.

Desprès d’un començament dubitatiu els nostres comencen a prendre l’iniciativa, però no acaben de dominar la situació , recordem que un dels punts forts dels locals es la defensa i costa molt crear ocasions clares de gol. Els Alcoverencs no estan arribant a porteria contraria amb facilitat, però, saben trobar el punt mes feble dels de la conca , les jugades a pilota parada, com corners o faltes prop de l’àrea , tant es així que l’únic gol d’aquesta primera meitat arribà en una d’aquestes jugades, quan nomes queden 5 minuts per anar als vestidors.

No s’ha jugat malament, però el resultat es desfavorable. S’ha de ficar una marxa mes i sobretot jugar amb molta paciència i cap.

Tot el contrari, ja que la situació a canviat, els locals estan molt mes còmodes damunt del terreny de joc i mes quan al minut 60 fan el segon , a partir d’aquí els veterans, per primera vegada en aquesta lliga deixen de competir contra un equip en igualtat de condicions. Els tres punts es queden a l’alt Camp, encara queda temps per veure un tercer gol, quan nomes queden 5 minuts per acabar.

De vegades tot i anar perdent es veu que es pot treure quelcom de positiu i mes quedant temps per fer-ho ,però aquest no es el dia dels veterans Montblanquins que marxen decebuts per com a anat tot. No queda mes remei que aprendre dels errors, perquè encara queda molta lliga, de moment dema dissabte es juga l’últim partit de l’any, a les 18.30 h a Vilaseca , contra l’equip de Leyendas.

VETERANS ALCOVER………………………………….3 VETERANS CF MONTBLANC……………………..0

VAN JUGAR : LLORT , GIO , FARRAN , RAMOS , BOIX , XAVI , IGNASI , PIRI , MURIANA, MOI I JOSE.
TAMBE: OSCAR , GUILLE , JORDI , PEKE I M.ANGEL.

page1image3574208 page1image3573824 page1image13967280

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *