UNA VICTÒRIA MÉS PER ACABAR L’ANY PEL FEMENÍ «PROVINILOS»

CRÒNICA DE L’EQUIP: FEMENÍ PROVINILOS

Jornada 10
Data 22-12-2019
Equip rival CFM 5 – Sant Cugat 3
Entrenadors Héctor González Márques i Miquel Àngel Segura Castellvi
Jugadors/es convocats Ariadna Sabaté, Laia Segura, Míriam Jurado, Anna Anglès, Rut Mateu, Francina Massagué, Berta Albaigès, Carla Albaigès, Alba Pere i Íngrid Capdevila
  Descripció del partit:
El passat diumenge l’equip femení va disputar l’últim partit d’aquest any abans de marxar de vacances de Nadal. Van rebre la visita del Sant Cugat, partit corresponent a la jornada 10 del campionat de lliga.

El partit es presentava complicat, ja que davant hi hauria un rival difícil i on els tres punts eren molt importants pels dos equips.

 

El partit va començar amb una intensitat alta, on es va veure que els dos equips volien anar a pel partit des de bon començament. Tots dos equips volien jugar la pilota, però va ser primer el Montblanc qui va obrir el marcador. En una bona jugada des de darrere, la pilota va arribar a banda i després d’una centrada a l’àrea, Berta va rematar amb un potent xut creuat i va establir l’1-0 al marcador. Els minuts anaven passant i la dinàmica del partit era la mateixa, el Montblanc pressionant a dalt i dificultant la sortida de l’equip visitant. Així va ser com va arribar el segon gol del Montblanc, on després d’una bona pressió, Francina va robar la pilota i va definir ajustant al pal per col·locar el 2-0. L’equip visitant va disposar d’algunes ocasions al contraatac, però entre la bona actuació de la portera Ariadna i la bona col·locació defensiva de tot l’equip, van evitar ocasions de perill. A partir d’una bona jugada col·lectiva de les montblanquines, la pilota va arribar a l’espai per Francina i amb un potent xut, va establir el 3-0 al marcador. Amb aquest tercer gol, les montblanquines es van relaxar i van baixar el ritme, i això ho va aprofitar l’equip visitant, on en dues jugades molt semblants per banda, la davantera va aprofitar dues bones passades i amb dos xuts molt potents, va retallar distàncies i va col·locar al marcador el 3-2. Amb aquest resultat igualtat, es va arribar al final de la primera part.

 

La segona part es presentava emocionant i així ho va ser durant els quaranta minuts. Però la segona part va començar de la millor manera, ja que al cap de tres minuts Francina va tornar a robar una pilota a camp contrari i va finalitzar creuant la pilota per col·locar el 4-2. Amb aquest gol, el partit va continuar amb un ritme alt, on les montblanquines volien marcar per rematar el partit i les visitants per posar-se dins del partit i retallar distàncies. L’equip montblanquí va disposar de tres ocasions claríssimes de gol, però la portera va realitzar unes grans aturades i va evitar que arribés el gol. Per la seva banda, el Sant Cugat va aprofitar una jugada aïllada a l’esquena de la defensa i va establir el 4-3 al marcador. Semblava que es complicava el partit, però el Montblanc es va fer fort en defensa i va agafar el domini de la pilota. Quan restaven deu minuts per finalitzar el partit, una bona passada a l’espai per Rut, ho va aprofitar i amb un xut ajustat va establir el definitiu 5-3 al marcador.

 

Partit molt treballat de principi a final, on a partir de l’esforç de totes les jugadores van realitzar un molt bon partit. Des del primer minut i fins al final, tot l’equip va estar molt intens, demostrant d’aquesta manera les ganes que tenen d’afrontar cada partit. Ara toca descansar, ja que arriben les vacances de Nadal. El pròxim partit serà el diumenge 12 de gener, on les montblanquines es desplaçaran al camp del Pujadas. Moltes felicitats noies, continueu treballant com fins ara i començar el 2020 amb aquestes ganes i il·lusió que ens demostreu. Que passeu unes bones festes de Nadal i un Bon Any Nou!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *