UNA VICTÒRIA MÉS DEL BENJAMÍ «GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU» I SEGUIM LÍDERS

CRÒNICA DE L’EQUIP

Benjamí “GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU»

Jornada 9
Data 14-12-19
Equip rival Les Borges del Camp
Entrenadors Jordi Foguet i Enric Clavero
Jugadors/es convocats Alejandro, Jordi, Sergi, Roger, Leyre, Soufiane, Marcos, Martí, Albert i Eudald
  Descripció del partit:
 

El passat dissabte dia, el Benjamí “A” del C.F.Montblanc jugava el partit corresponent a la jornada 9, al municipal Josep Gomis contra les Borges del Camp, un equip situat a mitja taula.

 

El partit va començar molt de cara pels visitants, ja que després de varies ocasions posaven el 0 a 1. Els montblanquins no acabaven de jugar al que volien, però en la última jugada de la primera part aconseguiren posar l’empat. La segona part va seguir la tònica de la primera part, i s’arribaria amb l’1 a 1 al descans.

 

Només començar la tercera part, els de la Conca van posar el 2 a 1, i a partir d’allí es van fer amb el control del partit, encara que en aquesta part no es va tornar a moure el marcador. I no va ser fins la quarta part, que no van tancar el partit, marcant 5 gols, amb grans jugades col·lectives i demostrant una gran superioritat en el joc. El marcador final va ser de 7 a 1.

 

Victòria en un partit que va començar molt en contra, i contra un rival força complicat. Cal seguir treballlant i molt per seguir encadenant bons resultats i per seguir en la part alta de la classificació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *