VICTÒRIA DEL BENJAMÍ «GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU» I LÍDERS

CRÒNICA DE L’EQUIP

Benjamí “GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU”

Jornada 7
Data 15-12-19
Equip rival Miami Platja
Entrenadors Jordi Foguet
Jugadors/es convocats Alejandro,Raúl M,Sergi,Leyre,Albert,Soufiane,Marcos,Raúl S,Martí.
  Descripció del partit:
Aquest passat diumenge es va disputar el partit ajornat de la setena jornada de la competició davant el Miami Platja, equip que es troba a l’última posició de la classificació de Benjamí Segona Divisió Grup 19

 

El partit va començar amb l’equip montblanquí una mica adormit, ja que les primeres ocasions de gol van ser per part de l’equip rival. Gràcies a les bones intervencions del nostre porter, el marcador no es va moure, al contrari, que en la primera jugada trenada dels montblanquins va pujar el primer gol local.

 

En el segon temps continuà el domini dels locals però sense massa ordre, tot i així va arribar el segon gol per part del Montblanc fruit d’una bona combinació i finalització per banda esquerra. En l’última jugada de la segona part l’equip del Miami va marcar un gol de contra-atac, reduint la distància al marcador.

 

En el tercer temps tot va canviar a millor, ja que l’equip local començà a jugar més com a conjunt i es va veure un millor joc, traduint-se en tres gols més a favor.

 

A la quarta part, l’equip local va seguir posant setge a la porteria contrària podent marcar més gols, ara bé, en una jugada desafortunada de la nostra defensa el Miami va marcar un segon gol. Lluny de defallir es va poder reaccionar ràpid marcant dos gols més, acabant el matx per un resultat de 7 a 2.

 

Amb aquest resultat i arran de vàries combinacions de partits no disputats d’ altres rivals podem dir i gaudir que l’equip montblanquí és l’actual líder del grup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *