VICTÒRIA ENS ELS INSTANTS FINALS DE PARTIT DE L’ALEVÍ «FONDA DELS ÀNGELS»

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP

ALEVÍ «FONDA DELS ÀNGELS»

 

 

 

Jornada 9
Data 14/12/2019
Equip rival El Catllar
Entrenadors Manel Peña i Arnau Domínguez
Jugadors/es convocats  Arnau,Joel, Sergi, Moha, Zarek, Samuel, Caylà, David, Yeray, Ian
  Descripció del partit:
 

 

 

Dissabte passat l’Aleví «FONDA DELS ÀNGELS» del CFM va rebre la visita del Catllar equip que estava amb un punt menys a la classificació que el conjunt Montblanquí, el joc del partit va estar dominat pel Montblanc però això no es va veure reflexat al marcador, Zarek feia el 1-0 però cinc minuts desprès amb una contra el Catllar feia l’empat, Samu tornaria avançar al CFM, minuts desprès tornaven a empatar el matx, el 3-2 tornaria ser de Samu desprès d’un gran tir de fora l’àrea. El Catllar feia l’empat a l’última part i és ficava per davant al marcador per primera vegada al partit però el Montblanc va reaccionar a temps Ian feia l’empat a 4 i a dos minuts per al final Caylà feia el definitiu 5-4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *