EL FEMENÍ PROVINILOS, COMENÇA L’ANY IGUAL QUE EL VA ACABAR; AMB VICTÒRIA

CRÒNICA DE L’EQUIP:

FEMENÍ PROVINILOS

Jornada 11
Data 11-01-2020
Equip rival Pujadas 0 – CFM 10
Entrenadors Héctor González Márquez i Miquel Àngel Segura Castellví
Jugadors/es convocats Ariadna Sabaté, Laia Segura, Míriam Jurado, Anna Anglès, Francina Massagué, Berta Albaigès, Carla Albaigès, Alba Pere i Íngrid Capdevila
  Descripció del partit:
El passat dissabte l’equip femení va tornar a la competició de lliga després de finalitzar les vacances de Nadal. Les montblanquines es van desplaçar al camp del Pujadas, partit corresponent a la jornada 11. L’equip volia iniciar l’any amb un bon resultat i continuar amb la bona dinàmica de resultats que portaven, per això tenien moltes ganes de jugar després de tants dies de descans.

 

El partit va començar amb un dominador clar des del primer instant del partit, ja que les montblanquines van sortir a pel partit i al cap de tres minuts de partit, Francina va marcar el 0-1 amb un potent xut. Dos minuts més tard, Íngrid va aprofitar un refús dins l’àrea i va definir el 0-2. Les ocasions eren per part del Montblanc i al minut dotze, Íngrid va rebre una gran passada a la frontal de l’àrea i amb un xut creuat, va col·locar el 0-3. Les combinacions cada vegada eren més clares i aquesta vegada va ser Anna, que després d’un regat a la frontal de l’àrea, va engaltar un potent xut per establir el 0-4.  L’equip local va disposar d’alguna ocasió al contra-atac, refusant una pilota al pal però sense sort per entrar a la porteria. A partir d’aquí, altra vegada les ocasions eren pel Montblanc i en dues ocasions amb bones jugades, van acabar amb dos gols més, marcats per Anna i Francina, que deixaven el marcador amb 0-6 a la primera part.

 

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, el Montblanc sent el clar dominador del partit i de la possessió i l’equip rival replegat al seu camp per evitar ocasions clares de gol, però al primer minut, una gran jugada col·lectiva va finalitzar amb un gol d’Anna, posant el 0-7. L’equip rival v va tancar-se al seu camp, col·locant moltes jugadores a prop de l’àrea i dificultant ocasions clares, ja que tots els xuts tocaven amb les defensores. No va ser fins al minut seixanta-tres que novament Anna va definir a porteria per posar el 0-8. Als darreres minuts de partit, van arribar diverses ocasions de gol, però només dues van poder finalitzar en gol. Un va ser marcat per Francina després de robar una pilota a la sortida de l’equip rival i definint davant la portera, i l’últim va ser obra de Laia, on amb un xut potent des de fora de l’àrea, va col·locar el definitiu 0-10 al marcador.

 

Partit on el ritme va ser més lent de l’habitual, ja que les montblanquines es van contagiar del joc de les locals i això va fer que no es realitzés un partit ràpid i intens com sempre porten a terme les jugadores. Ara toca preparar el pròxim partit, que és molt important, ja que rebran la visita del Cambrils, equip que es troba en segona posició i per tant un rival directe i difícil. El partit serà diumenge que ve a Montblanc a les 19:00, on les montblanquines ja esperen amb moltes ganes el partit. Moltes felicitats noies, a continuar amb aquesta bona dinàmica de resultats i el gran treball que esteu fent. Som-hi!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *