GRAN VICTÒRIA DE L’INFANTIL BLAVIS-MEC CONTRA UN RIVAL DIRECTE

CRÒNICA DE L’EQUIP

Infantil BLAVIS-MEC

Jornada 11
Data 11-01-20
Equip rival Cambrils U. E.
Entrenadors Joan Soriano
Jugadors/es convocats
  Descripció del partit:
El Partit es va disputar al municipal de Montblanc. Durant la primera part es va veure un equip local dominant, tenint el control del partit i enllaçant bones jugades per arribar a porteria contrària. El Montblanc durant aquest primer temps va utilitzar el sistema 1-4-4-2, que permetia a l’equip tenir molta profunditat, i en una jugada trenada, que va acabar amb una passada en profunditat per Jordi, aquest va driblar el porter i va provocar el penal que va acabar amb el 0-1. Amb aquest resultat va acabar la primera part.

En el segon temps, l’equip visitant va pujar les línies de pressió i va dificultat molt la sortida de pilota dels montblanquins, els quals van començar a patir i a perdre el control del partit. En una pèrdua de pilota va arribar el penal en contra el qual va posar el 1-1 al marcador. Semblava que el partit estava molt complicat, però aprofitant la defensa molt alta del Cambrils, una pilota a l’esquena de la defensa va provocar el 2-1, resultat amb el qual finalitzaria el partit.

Tres punts molt importants que serveixen a l’infantil adelantar un rival directe a la classificació. El proper partit serà al camp de l’Hospitalet de l’Infant, el dissabte 18 de gener a les 12:00h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *