PARTIT SENSE PROBLEMES PEL LÍDER DE LA CLASSIFICACIÓ EL BENJAMÍ GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU

CRÒNICA DE L’EQUIP

Benjamí “GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU»

Jornada 11
Data 11-1-20
Equip rival Salle Reus
Entrenadors Jordi Foguet i Enric Clavero
Jugadors/es convocats Alejandro, Jordi, Sergi, Roger, Soufiane, Martí, Marcos, Oscar, Albert, Eudald i Raul Suvaina
  Descripció del partit:
 

Primer partit del any pel Benjamí “A”, que rebia a la Salle de Reus, equip que es troba en la part baixa de la classificació, i que venia en mala dinàmica, després de perdre els seus últims 4 partits.

 

Només començar el partit, els montblanquins es van avançar, i en la primera part van aconseguir 3 gols, i demostrant una gran superioritat als reusencs, que només es podien defensar i no aconseguien trenar una sèrie de passades. Els locals amb una mica de pressió a la sortida de pilota aconseguien fer molt de mal, fet que va provocar 3 gols mes pels de la Conca, posant un 6 a 0 al descans.

 

En la segona part, el partit va seguir de manera molt semblant, gran domini del joc dels montblanquins que farien 9 gols més fins a la finalització del partit, acabant 15-0.

 

 

Partit senzill per al Benjamí “A”, que comença l’any amb una golejada que els ajuda a seguir líders. Cal seguir millorant i anar sumant de 3 en 3 de cara als partits finals de la primera volta de la competició lliguera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *