VICTÒRIA DELS VETERANS EN L’ÚLTIM PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA

sdr

 VICTORIA DELS VETERANS MONTBLANQUINS PER ACABAR LA PRIMERA VOLTA CONTRA EL VILASECA AL JOSEP GOMIS.

  Quina millor manera que començar l’any amb una victòria dels veterans Montblanquins , en aquest cas el rival es el Vilaseca , un rival directe a la part baixa de la classificació .

Tres punts del tot necessaris, i que els nostres ja buscaven feia dies, en que les coses no acabaven de sortir del tot be. Esperem que aquest fet pugui ser un punt d’inflexió i si mes no gaudir del moment i a seguir treballant com fins ara ,ja que l’equip esta fort mentalment però de vegades les circumstancies fan que els resultats no siguin del tot favorables .

 El partit te dues parts ben diferenciades , una primera meitat en que l’ igualtat es la tònica dominant, amb molt poques ocasions de gol per part dels dos conjunts ,els resultat de 0-0 al descans o diu tot.

 La segona es dominada completament pels de la Conca que veuen que no poden deixar escapar el fet de marxar cap a casa amb els tres punts al sarró. El fet es que al minut 48 Carlos fa el primer i desprès d’uns minuts d’incertesa en que els nostres sembla que no sapiguin anar amb el marcador a favor i deixen reviure als de Vilaseca arriba el segon de Muriana al minut 63 i llavors si que el resultat hagués pogut ser d’escàndol si entren totes les ocasions clares de gol que s’han tingut.

 En definitiva resultat just, en un partit jugat molt esportivament i que serveix per tancar la primera volta amb bones sensacions. Recordem que aquest dimecres s’hauran jugat els 34 minuts ajornats pel vent del partit contra els veterans de Valls.

 Recordem també que aquest cap de setmana no es juga i el pròxim partit serà el dia 26 de gener a les 12 al Josep Gomis contra el Cambrils.

 VETERANS C.F MONTBLANC……………………………2

VETERANS VILASECA…………………………………………0

 

VAN JUGAR : OSCAR , BOIX , RAMOS , FERRAN , DAVID , PIRI , MURIANA , PARDINA, M.ANGEL , IGNASI  I JOSE.

TAMBE: LLORT , PITU , XAVI , CARLOS , PEKE I TISO.

GOLS : CARLOS , MURIANA.

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *