PARTIT REGULAR DEL BENJAMÍ GAT I GOS-GESTORIA HUGUET MASDEU TOT I LA ÀMPLIA VICTÒRIA

CRÒNICA DE L’EQUIP   

Benjamí GAT I GOS – GESTORIA HUGUET MASDEU

Jornada 12
Data 18-1-20
Equip rival Falset
Entrenadors Jordi Foguet i Enric Clavero
Jugadors/es convocats Alejandro, Sergi, Roger, Soufiane, Martí, Marcos, Oscar, Leyre, Albert i Raul Suvaina
  Descripció del partit:
 

 

Penúltim partit de la primera volta pel Benjamí “A”, que matinava el dissabte per desplaçar-se fins a Falset, per jugar contra l’equip d’aquest poble. Equip que es trobava a la part mitja-baixa de la classificació.

 

El partit semblava encarrilat pels montblanquins, que als 5 minuts anaven guanyant 0 a 3, però abans d’acabar la primera part els locals van anotar 2 gols que van posar la por al cos als de la Conca. A la segona part no hi van haver gols, fet que provocava arribar 2 a 3 al descans, resultat molt ajustat.

 

A la represa, 3 gols dels montblanquins sentenciaven casi l’encontre posant el 2 a 6, a falta de la quarta i última part de 12 minuts. Els de Falset van marcar un gol que semblava apropar-los un mica, però 3 gols més dels visitants certificaven els 3 punts pels de Montblanc, posant el 3 a 9 final.

 

 

Partit millorable on els montblanquins van regalar els 3 gols al rival en errades impròpies d’un equip que segueix en la lluita pel lloc més alt de la classificació. Aquesta setmana no hi haurà partit del Benjamí “A”, que descansa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *