DERROTA DEL CADET GLOBAL EFFICIENT ENERGY

CRÒNICA DE L’EQUIP 

CADET GLOBAL EFFICIENT ENERGY

Jornada 13
Data 25-01-20
Equip rival Pastoreta
Entrenadors Francisco Blanco i Joan Soriano
Jugadors/es convocats
  Descripció del partit:
 

Partit on el Cadet del Montblanc visitava a la Pastoreta,tercer classificat de la lloga. Partit molt abultat vist el joc dels dos equips, la primera part la possessió de la pilota va ser dels locals i només van poder generar 4 accions clares però totes van acabar amb gol per desgràcia del Montblanc, aquests també es va apropar a la porteria però no amb el mateix encert que els de Reus. La primera meitat va acabar 4-0.

El següent període la dinàmica va ser diferent i els de la Conca de Barberà van sortir amb ganes de futbol i va poder retallar distàncies gràcies a Eric Sans amb una gran definició des de la frontal de l’àrea. Els Montblanquins van seguir apretant sense encert i en una contra van rebre el 5-1 definitiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *