EMPAT DE L’ALEVÍ FONDA DELS ANGELS AMB SABOR A DERROTA

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP 

ALEVÍ FONDA DELS ÀNGELS

 

 

 

Jornada 12
Data 18/1/2020
Equip rival Mas Pellicer
Entrenadors Manel Peña i Arnau Domínguez
Jugadors/es convocats  Joel, Sergi, Moha, Zarek, Samuel, Caylà, Jordi, Ian, Violeta
  Descripció del partit:
 

 

 

Dissabte passat l’Aleví B es desplaçava fins al Mpal. Mas Iglesias per jugar contra el Mas Pellicer equip cuer en la classificació, el partit va començar de cara per l’equip local ja que desprès d’uns rebots dins l’àrea del CFM aconseguien fer el primer gol del partit. Samuel empataria el partit pel Montblanc desprès d’un gran xut de falta.

El CFM atacava i tenia grans ocasions de gol però 2 arribades del Mas Pellicer feia que es fiquessin 3-1, l’equip local estava molt tancat al darrere això feia que el CFM li costes entrar tot i això en l’últim quart  Caylà feia 2 gols i ficava l’empat el marcador, empat que sap a derrota en el camp del cuer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *