SENSE FER UN GRAN PARTIT, ELS VETERANS PLANTEN CARA A UN DELS MILLORS EQUIPS

SENSE FER UN GRAN PARTIT ES PLANTA CARA A UN DELS MILLORS EQUIPS DEL GRUP , TOT I EL RESULTAT FINAL

  Els veterans Montblanquins comencen la segona volta amb una derrota al Josep Gomis contra els veterans de UCF Cambrils amb un resultat final de 1-3 que creiem es injust o millor dit exagerat pel vist damunt del terreny de joc. Els nostres tot i no fer un gran partit, exprimeixen al màxim les seves possibilitats per fer suar als de Baix Camp que realment son un dels millors equips,com ja es va veure en el primer partit de lliga al seu camp i la quarta posició que ocupen a la classificació.

 Es un partit molt trencat, en el que passen moltes coses, però els gols no arriben fins la part final del mateix. Als 5 minuts lesió d’en Tiso que trenca el plantejament inicial dels de la Conca , però es que al minut 15 expulsió directe del porter visitant per mans fora de l’àrea. Aquí realment es pot veure la qualitat del rival, que pràcticament domina tota la primera meitat amb un home menys.

  Desprès del descans, els Montblanquins fan un pas endavant , creant mes ocasions de gol però com ja va sent habitual sense conseqüències positives al marcador. No es pot perdonar i al minut 29 arribà la jugada clau, amb una falta en contra, precedida d’una a favor claríssima, no pitada, que significa el primer gol visitant. Per sort queda temps per reaccionar i 5 minuts mes tard, Muriana fa esclatar d’alegria als nostres aconseguint l’empat.

 Sembla que el partit esta abonat a l’empat i amb els dos equips contents tal com anat tot i quedant nomes 5 minuts. Els Montblanquins son un equip feble controlant els tempos dels partits i reben 2 gols en nomes 5 minuts. El primer que significa el 1-2 en un error de concentració defensiu claríssim de tot l’equip i el 1-3 un autèntic golas que nomes cal aplaudir, en pràcticament l’ultima jugada del partit.

 Nova derrota i potser ens hauríem de quedar amb que tot i no jugar massa be , s’ha competit contra un bon equip, que ha sapigut , recordem , amb un home menys quasi tot el partit, controlar millor els moments claus o  importants.

 Diumenge es juga a les 9 del mati a Reus contra La Pastoreta que voldran guanyar als Montblanquins per seguir a l’estela de les posicions capdavanteres del grup.

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………..1

VETERANS U.C.F CAMBRILS ………………………….3

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , RAMOS , FARRAN , GIO , IGNASI , TISO , PIRI , MURIANA, PITU I SAMU.

TAMBE: BOIX, PEKE , GUILLE , JOSE , XARLY , ALBA I CARLOS.

GOLS : MURIANA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *