DERROTA DEL JUVENIL UNIO DE BOTIGUERS DE MONTBLANC CONTRA EL SEGON CLASSIFICAT

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP

Juvenil UNIO DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTBLANC

 

Jornada 13
Data 25- 1–2020
Equip rival Reus Deportiu
Entrenadors Oliver Parra, Salva Blanco
Jugadors/es convocats Gerard, Jordi, Imra,Yasser, Alex Perez, Youns, Ibra, Albert,,Enric  Arnau Rosello, Requena, Jofre, Pau , Moya
  Descrició del partit:
El passat dissabte el juvenil montblanqui jugava devant el segon classificat el Reus Deportiu. Els locals van plantejar un partit on va donar la possesio a els reusencs esperant per sortir a la contra i crear perill a la porteria visitant. Els visitants tenian molta posesio de pilota pero sense crear perill a la porteria de Gerard. Les ocasions mes clares serian pels nois d’Oliver en perdudas dels reusencs gracies a la pressio dels montblanquins. Quan semblava que pasariem a la segona part amb el 0-0 en un error  defensiu els visitants farien el 0-1

A la segona part els locals sortirien mes endavant a buscar el gol del empat deixam mes espais a les esquenes pero els reusencs no trobarien com fer perill a la porteria local. En els ultims minuts pero tres accions desafortunades serviria perque els visitants tanquessin el marcador amb el 0-4, un resultat massa abultat pel que es va poder veure dins del camp.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *