EL DERBI DEL BENJAMÍ TECNOLOGIA DE FIRMES CLARAMENT A FAVOR DELS MONTBLANQUINS

CRÒNICA DE L’EQUIP  

BENJAMÍ TECNOLOGIA DE FIRMES

Jornada
Data 22/01/2020
Equip rival L’Espluga de Francolí
Entrenadors Ramon Solanes
Jugadors/es convocats Jofre, Eudald, Martí, Jan, Arnau, Suvaina, Muriana, Albert, Sergi, Moukhamed.
  Descripció del partit: Resultat 0-11
 

 

El passat dijous es va disputar al camp de l’Espluga de Francolí el derbi de la Conca de Barberà en categoria de Benjamins. Va ser un partit on els montblanquins vam tenir el control total del Partit. hi va haver combinacions, la pressió va ser efectuada correctament i els jugadors estaven ben col·locats.

 

A la primera part, la pressió alta va ser la protagonista. Gràcies a ella i a un endolladíssim Raúl Suvaina, que va fer 3 gols en 9 minuts, ens vam col·locar 0-3 ràpidament. Poc abans d’acabar la part, Raúl Muriana va fer un bon gol de falta des de la frontal de l’àrea.

 

Durant el segon període, vam seguir amb la mateixa dinàmica. en aquest temps, vam ser capaços de fer dos gols més, obra de Albert i de Martí. A partir d’aqui hi va haver una relaxació de l’equip. Tot i així defensavem correctament.

 

A la tercera part, vam intentar jugar més la pilota. Aquí, va costar més fer gol però tot i així vam fer 3 gols més. Obra de Martí i Albert. Resultat 0-9.

 

A la última part, l’equip es va volcar a l’atac perque tots els montblanquins volien fer gol. N’hi van arribar 2 més, obra d’Albert i Eudald. Només puc felicitar als jugadors. Enhorabona nois! Gran treball!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *