VICTÒRIA FÀCIL DE L’ALEVÍ LOTZ CUTTING AL CAMP DEL DARRER CLASSIFICAT

CRÒNICA DE L’EQUIP

ALEVÍ  LOTZ CUTTING

Jornada 14a Jornada
Data 01/02/2020
Rival Miami F.C.
Entrenadors Enric Nadal.
Jugadors/es convocats Iker Rosal. Joan Casanovas. Xavier Rivas. Robert Sabate. Eloi Pons. Marc Segura. Lluc Basulto. Marcos Gris.
  Descripció del partit:
 

El passat dissabte vam anar al camp del miami l’últim classificat pero no per això podiem prendre’s els partit com ja guanyat, va ser un partit molt fàcil i en el que només al minut 1 ja vam aconseguir el primer gol i tot i fallar algunes ocasions i topar-nos amb el pal dos vegades al final del primer quart ja teniem tres gols de ventatja. Era un partit amb molt de vent i tant en el primer com en el segon quart el vent estava en contra i també complicava el funcionament del joc i el control de la pilota que en tot moment intentavem tenir, després de la mitja part la idea era seguir tenint la pilota i no perdre la bona col·locació en defensa i després de començar la segona part molt bé amb dos gols però també en vam encaixar un i en l’últim quart amb el vent a favor i havent après del gol que encara que fóssim superiors havíem d’estar col·locats ja vem pasar del 1-8 al 1-15 final i ara concentrar-se en el proper partit que demanarà més de nosaltres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *