DOLENTA SEGONA PART DE L’AMATEUR EUROPASTRY

 

CRONICA DE L’EQUIP :

CF Montblanc “Europastry”

DATA : 01/02/2020

 

 

 

Equips:  Reddis – CF Montblanc  “Europastry”

 

 

JUGADORS ALINEATS:

 

Requesens, Corbella, Edgar, Caixal, Rovira, Clavero, Gerard, Figuerola, Segur, Fabregat, Pol.

 

JUGADORS SUPLENTS:

 

Prats, Ramon, Ivan, Alex, Lopez, Boris.

 

 

GOLS : Reddis 3 – 2 CF Montblanc “Europastry”

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Pol Sepulveda (1), Gerard (1).

 

 

CRÒNICA:

 

 

A les 18:30 hores de dissabte dia 01/02, s’enfrontaven a Reus, el Reddis contra el Montblanc.

El partit no començava gairé ambdós conjunts amb un ritme alt i volen jugar la pilota. Les ocasions començaven a arribar a les dos porteries, però va ser el Montblanc qui va tenir l’encert d’avançar-se amb dos gols, el primer obra de Pol i el segon de Gerard. Amb aquest resultat s’arribava al final de la primera part.

La segona part va ser per part del Montblanc, tot al contrari q la primera. L’ equip va sortir sense intensitat i de seguida el Reddis marcava el primer gol, acostant-se al marcador. La dinámica va seguir negativa i el Montblanc no aconseguia tindre ocasions clares. Tot el contrari que el Reddis que va creure en la possible remontada, aconseguint donar la volta al resultat, marcant dos gols més i tancant el partit amb aquest resultat, de 3 gols a 2 a favor dels locals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *