GRAN PARTIT DEL CADET GLOBAL EFFICIENT ENERGY QUE ACABA EN TAULES

CRÒNICA DE L’EQUIP

CADET GLOBAL EFFICIENT ENERGY

Jornada 14
Data 01-02-20
Equip rival Cambrils
Entrenadors Francisco Blanco i Joan Soriano
Jugadors/es convocats
  Descripció del partit: 1-1
 

Partit a casa del Cadet del Montblanc que va rebre la visita del quart classificat, el Cambrils. Els visitants esperaven un partit plàcid i fàcil, doncs va ser tot el contrari, el Montblanc va merèixer en tot moment els tres punts però no va poder ser. Només començar al segon 40 els visitants van establir el 0-1 en el marcador, a partir d’aleshores va ser un autèntic recital dels vermells que va dominar totes la fases del joc, malgrat tot només van poder establir el 1-1 gràcies a una gran definició de Ayoub. Orgullosos del treball de l’equip que intenta seguir una bona dinàmica de punts per escalar posicions a la classificació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *