PARTIT DEL BENJAMÍ GESTORIA HUGUET-MASDEU I VETERINÀRIA GAT I GOS CONTRA EL PRIMER CLASSIFICAT

CRÒNICA DE L’EQUIP

Benjamí GESTORIA HUGUET-MASDEU I VETERINÀRIA GAT I GOS

Jornada 14
Data 02-02-2020
Equip rival Montbrió
Entrenadors Jordi Foguet i Enric Clavero
Jugadors/es convocats Alejandro, Jordi, Sergi, Roger, Soufiane, Martí, Marcos, Oscar i Leyre.
  Descripció del partit:
 

 

Últim partit de la primera volta pel Benjamí “A” del C.F.Montblanc, segon classificat amb 31 punts, que

rebia al líder, al Montbrió, amb 34 punts. Per tant, partit molt important en la lluita de la zona més altade la lliga.

 

 

El partit va començar sense un dominador clar, i amb poques ocasions clares, amb un gran respecte entre els dos equips. En la segona part, els dos equips es van estirar i van començar a aparèixer ocasions pels 2 conjunts. En una de les primeres ocasions, els locals posaven l’1 a 0, que seria contrarestat amb un gols dels visitant a falta de poc per el descans.

 

A la represa, domini pels del Baix Camp, que en dos accions individuals posaven l’1 a 3 a falta de 10 minuts per acabar el partit. A partir d’aquí, els de la Conca reaccionarien amb un gols que els feia creure, i quan semblava que podia arribar l’empat, en un contraatac, el Montbrió sentenciava el partit, posant el 2 a 4 final.

 

 

Els de Montblanc desaprofiten una oportunitat d’or, per igualar a punts al líder de la categoria, que ara es troba a 6 punts. Toca millorar i seguir treballant per intentar reduir aquesta distància en les pròximes jornades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *