RESULTAT INJUST PEL PARTIT QUE ES VA VEURE

CRÒNICA DE L’EQUIP

 INFANTIL BLAVIS-MEC

Jornada 14
Data 01-02-20
Equip rival Pare Manyanet
Entrenadors Joan Soriano i Francisco Blanco
Jugadors/es convocats  

  Descripció del partit:
Partit disputat al municipal Josep Gomís on l’infantil rebia el líder de la categoria. El partit va estar molt igualat amb una màxima intensitat de part dels dos equips i molt bon tracte de la pilota, el matx se’l van prendre els visitants gràcies a dues accions aÏllades on els montblanquins els hi va faltar contundencia defensiva. El resultat va ser 0-2, injust però així és el futbol, tocar aixecar cap i a per el pròxim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *