DERROTA CONTUNDENT DEL PREBENJAMÍ CONTRA EL SEGON CLASSIFICAT

CRÒNICA DE L’EQUIP PREBENJAMÍ

Jornada Jornada 15
Data 08/2/2020
Equip rival Santes Creus Club Esp, A
Entrenadors 1r entrenador: Xavier Ramírez            2n entrenador: Aarón Liria
Jugadors/es convocats Eric Ruiz, Martí Farré, Daniel Popovych, Joel Gasch, Marc Vidal, Kays Chairi,Joel Ramírez,Imrane Ait Lhou,Walid Ait Lhou, Roc Puigdengoles
  Descripció del partit:
 

En aquest partit el Montblanc s’enfrontava amb el segon classificat del grup, i tal com mostrava la classificació, es preveia un partit amb domini de l’equip visitant, tal com va ser. En el primer quart el resultat ja era de 0-4, en el segon de 0-8, en el tercer de 0-12 i en el quart de 0-17. Res a dir, domini aclaparador de l’equip visitant. Com a nota positiva el Montblanc en tot moment va donar la cara al partit, va intentar trenar jugades i sortir amb la pilota controlada des del darrera,mostrant una bona actitud tot i el resultat advers . Ens toca seguir treballant per millorar el joc i el resultats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *