MOLT BON PARTIT I VICTÒRIA DEL FEMENÍ PROVINILOS

CRÒNICA DE L’EQUIP:

FEMENÍ PROVINILOS

Jornada 15
Data 08-02-2020
Equip rival CFM 7 – Levante las Planas 0
Entrenadors Héctor González Márquez i Miquel Àngel Segura Castellví
Jugadors/es convocats Ariadna Sabaté, Laia Segura, Míriam Jurado, Anna Anglès, Francina Massagué, Berta Albaigès, Rut Mateu, Alba Pere i Íngrid Capdevila
  Descripció del partit:
El passat dissabte l’equip femení va rebre la visita del Levante las Planas, partit corresponent a la jornada quinze del campionat de lliga. Les montblanquines arribaven al partit després de descansar l’anterior jornada, ja que el partit es va ajornar. Per això les jugadores esperaven el partit amb moltes ganes i més davant la seva afició.

 

El partit va començar de la millor manera, ja que al minut de partit, després d’una gran jugada col·lectiva i de toc, la pilota va acabar a peus de Francina i va marcar l’1-0. Des del primer instant ja es va veure que el Montblanc volia anar a pel partit i que jugaria amb un ritme alt de joc. Al minut deu de partit, Anna va recollir una passada a l’alçada de la frontal de l’àrea i amb un xut col·locat va establir el 2-0 al marcador. Els minuts anaven passant i era el Montblanc qui dominava el joc i la possessió. Novament, una bona jugada per banda va acabar a peus de Rut que després de marxar per velocitat, va definir per establir el 3-0 al marcador.  L’equip rival volia reaccionar a partir de pilotes llargues a l’esquena de la defensa però l’equip es trobava ben posicionat i evitava qualsevol arribada amb perill a l’àrea. Quan es portaven vint minuts de partit, una bona triangulació al mig del camp, va acabar a peus d’Alba que va assistir a Íngrid, que amb un xut ben col·locat va col·locar el 4-0. Van anar passant els minuts però el marcador no es va moure, resultat amb els que va arribar a la primera part.

 

La segona part va continuar amb la mateixa tònica que a la primera, el Montblanc dominant el joc i les ocasions i l’equip rival defensant les ocasions i intentant arribar amb algun contraatac puntual. Al minut quaranta-set, Anna va rebre una bona passada enrere i va creuar la pilota per establir el 5-0. A partir d’aquest gol, el Montblanc es va relaxar a causa del resultat i l’equip visitant va gaudir d’alguna ocasió aïllada, però entre la defensa i la portera Ariadna, van evitar que arribés el gol. Al minut seixant, l’àrbitre va xiular una falta a fora de l’àrea i Anna, amb un potentíssim xut a l’escaire, va establir el 6-0. Els minuts van anar passant i ja als últims instants, Berta com a bona davantera,  va poder rematar un refús i va col·locar el definitiu 7-0 al marcador.

 

Bon partit de tot l’equip, on van sortir a pel partit des de bon començament i van realitzar grans combinacions de joc, associant-se de forma col·lectiva per crear jugades. Ara toca continuar treballant i preparar el pròxim cap de setmana, on l’equip montblanquí disputarà dos partits, dissabte es desplaçarà al camp del Tecnifutbol Tarragona per disputar el partit ajornat, i diumenge es desplaçaran a Cabrera de Mar per disputar el partit d’aquesta jornada. Per tant, setmana per preparar i treballar els dos partits. Moltes felicitats noies, a continuar amb aquestes ganes i esforç que demostreu cada dia. Som-hi equip!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *