TOT I LA DERROTA, ELS VETERANS PLANTEN CARA AL PODEROS TORREDEMBARRA

 

TOT I LA DERROTA ES PLANTA CARA AL PODEROS TORREDEMBARRA

 Mateix rival , mateixa historia , resultat casi idèntic que en el partit jugat a la primera volta, aquesta vegada però i creiem que poques vegades a passat, el rival de l’equip de Torredembarra, es fica per davant en el marcador i això provoca nervis en un equip que quasi sempre porta la batuta dels partits. Això be donat, per un esplèndid començament de partit dels nostres ,que surten amb la moral pels núvols desprès del gran partit jugat contra La Pastoreta i a mes a mes, amb gol de Samu als 10 minuts. Son els millors minuts dels nostres en una matinal esplèndida al Josep Gomis contra els del Tarragonès que no estan gens còmodes damunt del terreny de joc. Llàstima que un clar penal en contra al minut 34 els dona l’empat que els revifa fins al final de la primera meitat.

 Queda tota una segona meitat en que no es pot abaixar la guàrdia i cometre el mínim d’errors, tant es així que amb nomes 10 minuts el partit queda  pràcticament resolt a favor dels visitants amb gols als minuts 48 i 55. Es una llàstima per la bona feina feta fins aquest moment pels nostres , queda encara molt i els Montblanquins miren d’ almenys marcar un golet que els fiqui altra vegada dins del matx, però no es possible , apart de la seva qualitat el Torredembarra es un dels equips mes físics del campionat i aquí no hi ha res a fer per part dels nostres, tenen el partit on volien en un camp esplèndid per les seves característiques.  Queda encara temps per veure un quart gol al 73 i poca cosa mes a dir en un partit en que tot i el resultat a estat mes igualat del que sembla.

Destacar l’esportivitat dels dos equips i l’iniciativa dels veterans amb el petit homenatge als dos lesionats de llarga durada amb un samarreta donant ànims.

 El pròxim partit es al sempre complicat camp del Riudoms dema dissabte a les sis de la tarda.

.

VETERANS C.F MONTBLANC…………………….1

VETERANS TORREDEMBARRA…………………..4

VAN JUGAR : LLORT , PEKE , RAMOS , XAVI , BOIX , M.ANGEL , IGNASI , PITU , MURIANA , SAMU I JOSE.

TAMBE: OSCAR , CARLOS , MOI , PIRI , XARLY , RAMI , GUILLE I FARRAN.

.

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *