DERROTA DEL JUVENIL UNIO DE BOTIGUERS EN L’ÚLTIM PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP 

JUVENIL UNIO DE COMERCIANTS I BOTIGUERS DE MONTBLANC

 

Jornada 15
Data 8-2-2020
Equip rival Salou Costa Daurada
Entrenadors Oliver Parra, Salva Blanco
Jugadors/es convocats Gerard, , Imra, Moya, Yasser, Alex Perez, Youns, Ibra,Moha, Harry, Isouf,Wassim,  Arnau Rosello
  Descripció del partit:
 

Ultim partit de la primera volta del juvenil montblanqui. Els de la Conca amb nombroses baixes rebian el Salou Costa Daurada equip de la zona mitxa de la classificacio. Els nois d’Oliver seria qui crearia primer perill a la porteria visitant pero en la primera ocasio visitant farien el 0-1. Els montblanquins seguirian buscan l’empat deixarien espais  a darrera , espais que els visitants aprofitarien per posar-se 0-3 al marcador. Abans de finalitçar la primera part Youns faria el 1-3 al marcador. Amb el 1-3 es reanudaria la segona part, on els locals anirien en buscar del empat i en 10 minuts aconseguirian empatar el partit amb gols d’Alex i Youns. Pero pocs minuts despres els visitants en clar fora de joc farien el 3-4, un gol que enfonsaria els locals i ens dos errades defensives els visitants farien el 3-6 que semblaria casi impossible de remontar. Els nois d’Oliver seguirian buscan algun gol mes, i Arnau al minut 88 tancaria el marcador amb el definitiu 4-6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *