L’ALEVÍ FONDA DELS ÀNGELS PERD DOS PUNTS EN ELS ÚLTIMS MINUTS

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP 

ALEVI FONDA DELS ÀNGELS

 

 

 

Jornada 15
Data 8/2/2020
Equip rival Pare Manyanet
Entrenadors Manel Peña i Arnau Domínguez
Jugadors/es convocats  Joel, Arnau, Besantes, Moha, Samu, Caylà, Violeta, Yeray, David, Jordi, Ian.
  Descripció del partit:
 

 

 

Dissabte passat l’Aleví B rebia la visita del Pare Manyanet equip de la part baixa de la classificació el partit va començar força bé per l’equip local tenia la possessió de la pilota i als cinc minuts Violeta feia el 1-0, les ocassions seguien arribant però no aconseguien fer el segon gol, fins al final del segon període que Caylà feia el 2-0, abans d’acabar aquest quart el Pare Manyanet retallava distancies fent el 2-1, el CFM feia el 3-1 l’autor del gol era Jordi,  el CFM seguia tenint ocasions molt clares però el gol no entrava i això ho van pagar ja que el Pare Manyanet feia el 3-2 i a dos minuts per al final feia el 3-3,  un punt que sap a poc ja que el partit sel’s hi escapa als últims minuts del partit.

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *