SEGONA PART DOLENTA DEL PRIMER EQUIP

CRÒNICA 1R EQUIP

El primer equip del Montblanc disputava la jornada 21 a casa contra l’Amposta, partit que va estar marcat per les baixes dels locals a causa de les sancions de la jornada anterior, tot i així la primera part es va veure un equip molt ben ordenat defensivament i amb bones accions ofensives que no van ser materialitzades, d’aquesta manera el primer temps va acabar 0-0.

En la represa es va veure un Montblanc desencaixat dins del camp i en una acció de  falta de concentració van rebre el 0-1, els de la Conca no volien deixar escapar el partit i van apretar per poder igualar el marcador però en una altra acció aturada van encaixar el 0-2 definitiu, gol que va fer molt de mal al vermells.

S’ha d’aprendre dels errors, aixecar el cap i a seguir treballar junts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *