TOT I LA DERROTA ELS VETERANS SURTEN REFORÇATS DEL CAMP DEL RIUDOMS

dav

 

TOT I LA DERROTA ELS VETERANS SURTEN REFORÇATS DEL CAMP DEL RIUDOMS

  Partidas dels nostres a Riudoms ,tot i el resultat final que ni molt menys demostra el que es va veure damunt del terreny de joc. Amb una convocatòria de 16 jugadors, els Montblanquins surten sense cap complexa, pensant amb la gran feina que esta fent l’equip i sobretot confiats en exprimir al màxim les possibilitats de fer mal a un equip en teoria superior com es els Veterans de Riudoms.

  Els primers minuts, com era d’esperar ,son de domini local, però es veuen trencats per l’excel·lent gol d’en Jose, al minut 13 de partit. El fet es que l’alegria no dura massa, ja que dos minuts mes tard, arriba l’empat. Passats uns minuts d’agonia en que els de la conca estan atordits, el partit es torna a igualar en tots els aspectes. Finalment però, s’arriba al descans amb el marcador en contra, pel gol al minut37 dels del Baix Camp.

 Desprès del descans es mira de refer l’equip , tàcticament i moralment , s’haurà de fer una gran feina i cometre el mínim d’errors possibles si el vol treure quelcom positiu d’un camp que quasi sempre a sigut desfavorable als interessos dels Montblanquins. L’equip capta el missatge i es juga de tu a tu i fins i tot es pren l’iniciativa en moltes jugades i quan millor s’està jugant arriba el tercer quan es porten 28 minuts d’aquesta segona meitat. El locals cometen l’error de baixar el ritme i els nostres o aprofiten de totes , totes i Jose, que fa el doblet, fica als nostres totalment dins del matx quedant encara 8 minuts. Els del Baix Camp es tanquen al darrere per no rebre un tercer gol que quasi arriba amb una pilota al travesser de Muriana al 87 i com son les coses, que en una de les poques arribades a porteria dels locals i un mal refús defensiu la pilota acaba al fons de la xarxa i o deix tot sentenciat. El cinquè i definitiu i sobretot sobrant, en un clar fora de joc  admès fins i tot per l’arbit ,en l’ultima jugada del matx.

 En definitiva i resumint, es fa un gran partit i acabés golejat , tens opcions fins pràcticament al final , la pilota no vol entrar i reps dos gols mes. Així es el futbol, nomes queda passar pagina i quedar-nos amb el gran treball de tots els jugadors que com molt be o diu el titular i encara que sembli una utopia pel resultat final .

VETERANS RIUDOMS……………………………….5

VETERANS C.F MONTBLANC………………….2

 

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , FARRAN , RAMOS, ALBA , IGNASI , M.ANGEL , RAMI , GIO , XAVI , JOSE.

TAMBE:  SAMU , MURIANA , BOIX , GUILLE , GERARD.

GOLS : JOSE (2 ).

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *