DERROTA CONTUNDENT DEL JUVENIL UNIÓ DE BOTIGUES CONTRA EL LÍDER DE LA CATE

 

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP

Juvenil UNIO DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTBLANC

 

Jornada 16
Data 15-2-2020
Equip rival Hospitalet del Infant
Entrenadors Oliver Parra, Salva Blanco
Jugadors/es convocats Gerard, , Imra, Moya, Yasser, Alex Perez, Youns, Ibra,Moha,Gasco,Aleix,  Arnau Rosello
  Descripció del partit:
 

Primer partit de la segona volta del juvenil montblanqui. Els nois d’Oliver rebian a casa el lider de la categoria l’Hospitalet, equip que en el primer partit de lliga va vencer a els montblanquis per un 6-1 contundent

 

Els visitants tindrien el control de la primera part i abans del minut 20 ja anirien guanyan per 0-3 . Els locals tindrien ocasions per retallar i en el minut 30 Ibra despres d’una bona combinacio de tot l’equip faria el 1-3. Pero abans de arribar a la mitja part els visitants en dos jugades aprofitan espais a l’esquena de la defensa local farien el 1-5.

A la represa tot i el marcador semblava impossible de remontar els locals sortirien en busca de competir fins al final. En el minut 15 Yasser amb un xut desde 40 metros faria el 2-5 al marcador. Pocs minuts despres Youns en una bona jugada dels locals faria el 3-5 i posaria la po al cos dels visitants. Els visitants pero , en una jugada puntual faria el 3-6 al marcador, aquet gol no faria baixar els braços i en una perduda visitant Alex faria el 4-6 amb un xut desde la frontal. En el minut 40 pero els visitants en una altre jugada on aprofitava els espais a darrera dels locals farien el 4-7, pero un minut despres Alex en un altre robo de pilota en camp contrari feia el 5-7 definitiu en un partit boig on els nois d’Oliver van lluitar fins al final.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *