DERROTA DEL CADET GLOBAL EFFICIENT ENERGY A DOMICILI

CRÒNICA DE L’EQUIP

CADET GLOBAT EFFICIENT ENERGY

Jornada 16
Data 16-02-20
Equip rival Hospitalet
Entrenadors  Joan Soriano
Jugadors/es convocats
  Descripció del partit: 4-3
 

Derrota del Cadet a domicili, partit complicat contra un senyor Hospitalet que està situat a la part alta de la classificació. La distància en la taula classificatòria no es va veure reflexada dins del camp on es va veure un domini disputat i amb ocasions de gols pels dos equips, en els últims instants va ser quan la balança va caure a favor dels locals en una contra molt ben executada. Els golejadors del Montblanc van ser Eric (1), Aleix (1) i Ayoub (1).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *