GRAN TREBALL I VICTÒRIA DEL BENJAMÍ TECNOLOGIA DE FIRMES

CRÒNICA DE L’EQUIP

BENJAMÍ TECNOLOGIA DE FIRMES

Jornada Data 15/02/2020

Equip rival Calafell Entrenadors Ramon Solanes

Jugadors/es convocats Jofre, Leyre, Arnau, Soufiane, Muriana, Albert, Sergi, Moukhamed.

Descripció del partit: Resultat 5-2 El passat dissabte es va disputar al Municipal Josep Gomis el partit de lliga del Benjamí tecnologia de firmes contra el Calafell. Un rival complicat que anava per sobre a la classificació. Va ser un partit on el factor tàctic ens va ajudar a guanyar el partit. A la primera part, l’equip va sortir a apretar a dalt, impedint que l’equip rival pugui treure la pilota correctament. Tot i així, en dos jugades desafortunades vam encaixar 2 gols. El partit sens feia costa amunt. A la segona part vam seguir igual, treient la pilota jugada quan feia falta, amb un gran Jofre i defensa que va parar 3 uns contra un amb solvència. En aquesta part vam fer un gol obra de Soufiane i un gol obra de Muriana. A la tercera part vam patir una petita desconnexió però vam reaccionar a temps, La reaccio es va transformar en ocasions i un gol, obra de Moukhamed despres d’una jugada colectiva. Resultat de la part 2-3 A la ultima part el vam continuar amb la mateixa bona dinàmica, posant el 2-5 definitiu al marcador, obra de Albert els dos! Només puc felicitar als jugadors. Enhorabona nois! Gran treball!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *