EMPAT DEL JUVENIL UNIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTBLANC

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP  Juvenil UNIO DE BOTIGUERS I COMERCIANTS DE MONTBLANC

 

 

 

Jornada 17
Data 29-2-2020
Equip rival Cambrils
Entrenadors Oliver Parra, Salva Blanco
Jugadors/es convocats Gerard, , Imra, Moya, Yasser, Alex Perez, Youns, ,Alex Ferre Ibra,Moha,Pau, Enric ,  Arnau Rosello, Requena, Cayla, Albert

 

 

  Descripció del partit:
Empat del juvenil montblanqui en la segona jornada de la segona volta. El partit en els primera minuts va estar controlat pels de la Conca pero sense crear perill a la porteria local, en el pas dels minuts els locals agafarian el control de pilota i les ocasions, i fruit d’aquet domini en un corner farien el 1-0. A rans d’aquet gol els montblanquins anirien en busca del empat pero sense sort . Els locals seguien dominant pero el marcador no es mouria a la primera part. A la represa a els 5 minuts en una bona combinacio local faria el 2-0 el marcador. El gol va fer relacxar-se a els locals i els de la Conca ho van aprofitar i en 8 minuts van remontar el marcador gracies a gols de Yasser, i dos gols. d’Alex. Amb el 2-3 en un error defensiu els locals empatarian el partit. En els ultims minuts els nois d’Oliver tindrien varies ocasions per emportar-se el marcador. Pero no estarian encertats en marcar l el partit finalitzaria 3-3.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *