L’AMATEUR ACABA AMB UN RESULTAT MOLT EXAGERAT PER EL QUE ES VA VEURE AL CAMP

CRÒNICA 1r EQUIP

Diumenge passat es va disputar al camp La Devesa la jornada 22 que enfrontava la Rapitenca i el Montblanc, partit amb un resultat massa desigual pel que es va veure dins del terreny de joc.

El matx va començar molt malament pels de la Conca de Barberà quan al minut 6 l’arbitre del partit va assenyalar penalti, aquest va ser materialitzat pels locals. No havia un clar dominador però la qualitat individual del Repitencs va fer que en el minut 30 arribés el 2-0. tot i així els vermells van tenir dos ocasions clares de Pol que el porter local va aturar amb dues grans intervencions. Així va finalitzar el primer període: 2-0.

Al arrancar la segona meitat els de Merca van sortir amb ganes de capgirar el marcador i van començar a arribar les primeres ocasions que es van trobar una altre vegada amb una gran actuació de Carlos. El cansansi ja es va començar a notar i els de l’Ebre en tres accions úniques van sentenciar el partit amb el marcador final de 5-0.

Aquesta setmana el Montblanc reb al Cambrils, rival directe per assolir l’objectiu. Amb el suport de l’afició segur que el partit es treurà endevant, us esperem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *