SEGUEIX EL BON JOC DEL FEMENÍ PROVINILOS DESPRÉS DEL DESCANS DE CARNAVAL

 

 

CRÒNICA DE L’EQUIP: FEMENÍ PROVINILOS

 

 

 

Jornada 17
Data 29-02-2020
Equip rival CFM 7 – Cubelles 2
Entrenadors Héctor González Márquez i Miquel Àngel Segura Castellví
Jugadors/es convocats Ariadna Sabaté, Laia Segura, Míriam Jurado, Anna Anglès, Berta Albaigès, Rut Mateu, Alba Pere i Íngrid Capdevila

 

  Descripció del partit:
El passat dissabte l’equip femení va rebre la visita del Cubelles, partit referent a la jornada 17 del campionat de lliga. Les montblanquines arribaven de descansar el passat cap de setmana, ja que hi va haver descans pel Carnaval i esperaven amb moltes ganes el partit.

 

Les montblanquines van començar el partit amb moltes ganes i realitzant una pressió molt alta des del primer instant de partit. Així va arribar el primer gol, on després d’una gran pressió en bloc, la pilota va arribar a Anna i amb un bon xut, va establir l’1-0. El Montblanc va dominar el partit des del primer moment, realitzant un bon joc col·lectiu i intentava crear jugades de darrere fins al davant amb combinacions. L’equip rival buscava llençar pilotes llargues però l’equip montblanquí estava molt ben posicionat al camp i tallava qualsevol jugada de perill. Al minut setze, una bona jugada per banda va arribar a peus de Rut i va definir creuant la pilota per col·locar el 2-0.  Pocs minuts més tard, una bona jugada va acabar amb una gran assistència d’Alba a Íngrid que va definir perfectament davant la portera, posant el 3-0. Les jugades de perill eren de les montblanquines, que gràcies a la pressió alta, van recuperar moltes pilotes a camp contrari. En una d’elles, novament Anna va realitzar un potent xut i va col·locar el 4-0, marcador amb què es va arribar al final de la primera part.

 

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica, ja que al minut de joc, Anna va rebre una bona passada de la banda i va posar el 5-0 al marcador. Però tres minuts més tard, les visitants van aprofitar una pilota a la frontal i van retallar distàncies, marcant el 5-1. Amb aquest gol, el partit es va relaxar i el ritme va baixar, i això ho va aprofitar l’equip visitant, on amb un potent xut de falta, van marcar el 5-2. Això va fer reaccionar altra vegada a les montblanquines, que van tornar a augmentar el ritme de joc i als últims sis minuts de partit, van arribar dos gols més, tots dos marcats per Alba després de treballar dues jugades i creure fins al final, emportant-se la pilota per esforç i rematant a porteria, establint el definitiu 7-2 al marcador.

 

Molt bon partit de tot l’equip, tant per treball com per esforç, ja que des del primer instant es va sortir a pel partit amb moltes ganes i actitud. Ara toca treballar durat aquesta setmana per preparar el pròxim partit, on les montblanquines es desplaçaran al camp dels Pallaresos. Moltes felicitats noies, a continuar amb aquest treball i la bona dinàmica. Som-hi!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *